Een unieke ervaring

Het is onze wens om jou een heerlijke vakantie te bieden. Een reis waar je met veel plezier aan terug zult denken. De begeleiding is erop gericht je zo zelfstandig en zelfredzaam mogelijk te laten functioneren. We stimuleren onder andere om contacten te leggen, om dingen te ondernemen en om je grens wat te verleggen. De activiteiten op de bijzonder mooie plekjes staan garant voor unieke ervaringen waar je nog lang van kunt genieten.

Voor wie zijn de vakanties geschikt?

De doelgroep bestaat uit mensen met een lichte verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de leeftijd van 12 tot en met 45 jaar (val je net buiten deze leeftijdsgroep dan in overleg). Onze reizigers kunnen recht hebben op een PGB of Wajong-uitkering. Ze zijn mobiel, zelfredzaam en hebben een redelijke tot goede conditie, maar kunnen niet zelfstandig op vakantie.

Misschien heb je een zetje in de rug nodig bij het leggen van contacten, met de taal, met betalingen of met de oriƫntatie op vreemde plaatsen. Je geeft zelf aan hoeveel of weinig begeleiding je nodig hebt.

Mogelijkheden

Onze reizen zijn voor jou geschikt als je:

  • … minimaal 12 jaar en maximaal 45 jaar bent (val je net buiten deze leeftijdsgroep dan in overleg)
  • … geen gebruik maakt van een rolstoel
  • … jezelf kunt verzorgen
  • … het leuk vindt om in een kleine groep te reizen en dingen te doen
  • … je goed aan afspraken kunt houden
  • … niet meer begeleiding nodig hebt dan 1 begeleider per 2 reizigers.
    Voor een beperkt aantal reizigers is 1 op 1 begeleiding mogelijk.

Als dit voor jou geldt, dan kun je je hier aanmelden voor een geweldige zeilreis in Griekenland.

Twijfel je of de reis geschikt is voor jou, bel of e-mail ons voor een persoonlijk advies. Dat voorkomt teleurstellingen.