Een unieke ervaring

Het is onze wens om jou een heerlijke ervaring te bieden. Een activiteit waar je met veel plezier aan terug zult denken. De begeleiding is erop gericht je zo zelfstandig en zelfredzaam mogelijk te laten functioneren. We stimuleren onder andere om contacten te leggen, om dingen te ondernemen en om je grens wat te verleggen. De activiteiten op de bijzonder mooie plekjes staan garant voor unieke ervaringen waar je nog lang van kunt genieten.

Voor wie zijn de activiteiten geschikt?

De doelgroep bestaat uit mensen met een lichte verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de leeftijd van 12 tot en met 50 jaar (val je net buiten deze leeftijdsgroep dan in overleg). Onze deelnemers kunnen recht hebben op een PGB, WMO of Wajong-uitkering. Ze zijn mobiel, zelfredzaam en hebben een redelijke tot goede conditie, maar kunnen niet zelfstandig op vakantie.

Misschien heb je een zetje in de rug nodig bij het leggen van contacten, met de taal, met betalingen of met de oriƫntatie op vreemde plaatsen. Je geeft zelf aan hoeveel of weinig begeleiding je nodig hebt.

Mogelijkheden

Onze reizen zijn voor jou geschikt als je:

  • … minimaal 12 jaar en maximaal 50 jaar bent (val je net buiten deze leeftijdsgroep dan in overleg)
  • … geen gebruik maakt van een rolstoel
  • … jezelf kunt verzorgen
  • … het leuk vindt om in een kleine groep het water op te gaan.
  • … je goed aan afspraken kunt houden
  • … niet meer begeleiding nodig hebt dan 1 begeleider per 2 deelnemers.
    Voor een beperkt aantal deelnemers is 1 op 1 begeleiding mogelijk.

Als dit voor jou geldt, dan kun je je hier aanmelden voor een geweldige zeilervaring zowel in Griekenland als in Nederland.

Twijfel je of de activiteit geschikt is voor jou, bel of e-mail ons voor een persoonlijk advies. Dat voorkomt teleurstellingen.