De activiteiten van Stichting Het Ware Noorden zouden niet mogelijk zijn zonder de inzet van sponsors. Op deze pagina staat een overzicht van bedrijven die een bijdrage leveren.

Hoora Heeg

Sinds jaar en dag is Hoora Heeg dé verhuurder van polyvalken in Friesland. Door de passie van Taco en Katelijne voor service en zeilen voel je je er als zeiler meteen thuis en varen we met schepen die tip-top in orde zijn. Overstag is erg blij met de flexibele opstelling en de gulle bijdrage van Hoora aan onze zeilvakanties in Friesland.

Voetbalvereniging Maarheeze

Tijdens de jaarlijkse Sportevents4kidz-dagen is er door voetballende jeugd op het terrein van Voetbalvereniging Maarheeze een aanzienlijk bedrag voor goede doelen bij elkaar gedribbeld. Naast Vrienden van Ruud en Leontien steunt de voetbalclub Overstag/Stichting Het Ware Noorden met een mooie bijdrage. Met dit initiatief geeft VV Maarheeze jaarlijks blijk van hun maatschappelijke betrokkenheid. VV Maarheeze en de ‘dribbelaars’ bedankt!

Service Apotheek Heeze

Bij Service Apotheek Heeze vinden we het belangrijk dat de reizigers en staf van Overstag veilig op reis gaan. Daarom adviseren we het team van Overstag bij vragen over geneesmiddelen en doneerden we de stichting vijf goed gevulde EHBO verbandtrommels. Maar we hopen natuurlijk dat de verbandtrommels niet open hoeven 😉

Verest Sport

Verest Sport is al meer dan 25 jaar dé sportspeciaal zaak van de Heeze en Geldrop. Met een zeer uitgebreide collectie functionele sportartikelen bedienen wij sporters in de regio. We steunen het sportieve initiatief van Stichting Het Ware Noorden van harte. Met plezier verstrekken we functionele en promotionele kleding.

Textiel Service Heeze

Textiel Service Heeze doet meer dan de naam zou vermoeden. Naast het bewerken/bedrukken van textiel verzorgen we complete merchandise lijnen en -producten voor bedrijven en verenigingen. We dragen ons steentje bij door het duidelijke logo’s (signaal functie) aan te brengen op de kleding van de schippers, begeleiders en deelnemers van Overstag.

Buro Perspectief

Onze jarenlange ervaring als administratiekantoor voor het MKB en particulieren zetten wij graag in om de financiële administratie van Stichting Het Ware Noorden in goede banen te leiden. Met de belangenloze inzet van onze expertise ondersteunen we de doelstelling van de Stichting.

Sunny Sailing

www.sunnysailing.com

Enjoy Sailing

Enjoy Sailing zeiljacht verhuur is sinds jaar en dag de grootste zeiljacht verhuurder in Nederland met havens in de 2 mooiste watersportgebieden van Nederland . Bij ons kunt u voordelig  een zeer compleet & schoon zeiljacht huren.  Op onze zeiljachten zult u zeker genieten van uw  zeilvakantie of bedrijfsuitje.