De activiteiten van Stichting Het Ware Noorden zouden niet mogelijk zijn zonder de inzet van sponsors. Op deze pagina staat een overzicht van bedrijven die een bijdrage leveren.

Sunny Sailing

Zeilen in Griekenland met Sunny Sailing:

Welkom bij Sunny Sailing, dé garantie voor een zeilvakantie van je dromen. Een prachtige omgeving, altijd mooi weer en een fijn zeiljacht. Niets staat een compleet vakantiegevoel in de weg!

Zeilen in Griekenland: Sivota als startpunt

zeilen in griekenland

Het startpunt van je zeilvakantie is onze basis in Sivota, Deze mooie baai biedt een veilige schuilplaats voor onze vloot en langs de kleine haven van Sivota zijn een aantal leuke vistavernes en restaurants. Onze aanlegsteiger wordt beheert door Theo, eigenaar van het restaurants 12 Gods. Dit restaurant is tevens uitvalsbasis voor onze briefings en gezam
enlijke diners. Vanuit Nederland kan je o.a. vliegen op de luchthaven Preveza en binnen 55 minuten sta je in dit gezellige vissersdorpje bij onze thuisbasis.

Zeilen in de Griekse zee: waar zeilen we?

Ons vaarzeilen griekenlandgebied is de Ionische Zee gelegen aan de westkant
van Griekenland. Je hebt de mogelijkheid om 1 of 2 weken rond te varen met Sunny Sailing. In principe vaart onze crew een standaard route, maar de mogelijkheid bestaat dat ze afwijken indien de weersomstandigheden of mogelijke drukte in de haven ze hiertoe dwingt. Bekijk hier onze 1- of 2-wekelijkse zeilroutes in Griekenland.

De zeilvloot van Sunny Sailing

zeilen in griekenland: de sunny vloot

In onze eigen vloot hebben we Bavaria’s 31 t/m 45 beschikbaar. Alle schippers en ook de flottielje leiding zijn Nederlandstalig en hebben veel ervaring op het gebied van zeilen in Griekenland. We zijn als eigenaren en beheerders van de vloot het hele seizoen ter plaatse en zijn ook het aanspreekpunt voor de kwaliteit van de vloot. Naast onze eigen boten kunnen we ook andere type jachten inhuren, bijvoorbeeld grotere jachten met meer dan 3 hutten. Deze jachten huren we o.a. in Nidri en Lefkas (Marina) in.

Verschillende manieren om te zeilen in Griekenland

zeilvakantie griekenland

Interesse om te zeilen in Griekenland met een boot van Sunny Sailing? Neem direct contact op via onderstaande link:

Neem direct contact op >

https://sunnysailing.com/zeilen-in-griekenland/

Verest Sport

Verest Sport is al meer dan 25 jaar dé sportspeciaal zaak van de Heeze en Geldrop. Met een zeer uitgebreide collectie functionele sportartikelen bedienen wij sporters in de regio. We steunen het sportieve initiatief van Stichting Het Ware Noorden van harte. Met plezier verstrekken we functionele en promotionele kleding.

Textiel Service Heeze

Textiel Service Heeze doet meer dan de naam zou vermoeden. Naast het bewerken/bedrukken van textiel verzorgen we complete merchandise lijnen en -producten voor bedrijven en verenigingen. We dragen ons steentje bij door het duidelijke logo’s (signaal functie) aan te brengen op de kleding van de schippers, begeleiders en deelnemers van Overstag.

Enjoy Sailing

Enjoy Sailing zeiljacht verhuur is sinds jaar en dag de grootste zeiljacht verhuurder in Nederland met havens in de 2 mooiste watersportgebieden van Nederland . Bij ons kunt u voordelig  een zeer compleet & schoon zeiljacht huren.  Op onze zeiljachten zult u zeker genieten van uw  zeilvakantie of bedrijfsuitje.