Onze zeilreizen 2022.

Griekenland, één-weekse zeilactiviteit van 22-10-2022 t/m 29-10-2022.

(Dit is herfstvakantie Zuid-Nederland)

Uitleg:

  1. Activiteit (8-daagse zeilactiviteit): € 1400,00 Dit komt op de activiteitenovereenkomst en wordt in twee termijnen betaald.
  2. Vliegticket: Zelf een vliegticket kopen bij Transavia. (Tussen 300 en 500 euro) De informatie mbt vluchtnummer, datum en tijdstip wordt natuurlijk door ons aangegeven. We moeten tenslotte wel in het zelfde vliegtuig zitten. De betaling wordt door de deelnemer zelf aan Transavia gedaan.
  3. Voeding: Maximaal € 250,00 Dit bedrag maakt de deelnemer apart van het eerste bedrag over naar onze rekening. Tijdens de activiteit bepalen de deelnemers per boot wat ze inkopen, of ze zelf koken of gaan uiteten. Hier kan dus op bespaard worden. Het bedrag dat per boot niet verbruikt wordt krijgen de deelnemers van die boot na afloop van de activiteit terug op hun rekening gestort. Er moet dus per boot een penningmeester zijn en een verantwoordelijke voor de boodschappen. Er zal dus dagelijks een besluit genomen moeten worden mbt voeding. Er kan dus regelmatig aan boord gekookt worden.

Vanzelfsprekend gebeurt dit onder begeleiding van een staflid.

Het totale bedrag van punten 1, 2 en 3 kan zoals gewoonlijk achteraf via ons worden gedeclareerd als begeleidingsuren via PGB. (hierin veranderd niets)

Extra info:

De één-weekse activiteit zal maximaal € 2150,00 kosten. (Zie post 1 + 2 + 3 hierboven.)

Het kan dus ook minder zijn. Dit is afhankelijk van je vliegticket en je zelf te kiezen besteding aan voeding tijdens de activiteit.

Van groot belang is dat je:

Een reisverzekering en een annuleringsverzekering afsluit!

Ondanks ons advies op de reisovereenkomsten van de afgelopen jaren bleek dat verschillende deelnemers/ouders deze annuleringsverzekering niet hadden afgesloten met alle nare gevolgen van dien bij het annuleren van de activiteit in 2020!

Tot slot:

Indien je nu al zeker weet dat je mee zult gaan kun je dat aangeven via de mail.

Info@overstagreizen.nl

Je krijgt daarna een aanmeldformulier en een overeenkomst waarin de activiteit staat en de bijbehorende kosten.

Aarzel niet om contact op te nemen indien u specifieke vragen hebt.