henkpoellHallo, mijn naam is Henk Poell. Ik ben 49 jaar oud en getrouwd met Geertje. Ik heb 3 kinderen in de leeftijd van 19, 16 en 14 jaar. Ik werk als schoolverpleegkundige op de Berkenschutse in Heeze. Deze school biedt onderwijs aan kinderen met leer- en gedragsproblemen t.g.v. chronisch neurologische (epilepsie) of andere (psycho)somatische stoornissen. Ik werk ook nog af te toe in het St. Anna ziekenhuis in Geldrop als oproepkracht.
Ik werk al ruim 25 jaar binnen de stichting Kempenhaeghe het epilepsiecentrum in Heeze. Op Kempenhaeghe heb ik vroeger gewerkt als zorgcoördinator van de kinderafdelingen met mijn SPH opleiding. Ik heb daar ook 10 jaar gewerkt in de Doe-weken commissie. Deze commissie organiseerde elk jaar 2 weken activiteiten voor de bewoners van Kempenhaeghe in de eerste 2 weken van de zomervakantie.
In 2001 ben ik op De Berkenschutse gaan werken als HBO-V verpleegkundige. Toen ik hoorde van de avontuurlijke zeilreizen met Overstag moest ik meteen denken aan mijn jarenlange reddingsbrigade ervaring zelfs tot strandwachter (de voorloper van Baywatch haha) aan toe. Water en de zee zijn me dan ook totaal niet vreemd en ik zie hier dan ook wederom een grote uitdaging in en heb er onwijs veel zin in samen met de andere begeleiders en natuurlijk met de doelgroep het ruime sop te kiezen. Tot snel en “Schip ahoy”!