Verslag van de eerste dagen door Melvin 13 14 en 15 Augustus 2022

geplaatst in: 2022 Griekenland Zakynthos Special | 3

Eindelijkt  is het dan zo ver.
We kunnen na 2 jaar weer gaan varen in het mooie Griekenland. Vrijdag avond werd ik door mijn ouders naar het station in Heeze gebracht en van uit daar begon de reis naar het schip,
De wachtrijnen waren kort maar de vliegreis duurde lang.
eenmaal aan gekomen ik griekenland hebben we met ons boot de sunnybrid lekker gelucht daar na koden we op de boot onze hutten in orden maken en lekker tot rust komen.
die avond hebben we lekker met elkaar geborreld en ge eten. en daar na lekker op tijd naar bed om weer fit te zijn voor de volgede de dag.
de volgende dag was het super mooi weer alleen het slechte nieuws dat er te veel wind stond. dus wat doe je dan lekker zwemmen lekker van de zon genieten.
het samen gezellig maken en  in de avond lekker uit eten met ze alle uit eten.
die avond hebbben we comfortseats gekregen van sunnysailing die ik samen met hun geregeld had. die avond zijn nog lekker opstap gegaaan en daarna lekker na bed.
dag  3 konden eindelijk gaan varen rond 9 uur zijn ver trokken naar het eiland kefeliona en het plaatsje poros.
het was echt lekker zeil weer. het eertse stukje vaarde we op de moter daarna zijn over gegaan op  de zeilen. het was wel weer even wennen aan de boot maar dat wende snel genoeg.
we wilde eigenlijk in een bay gaan liggen maar die was een beetje vol dus toen zijn we door gevaren naar poros. onderweg kwamen we nog een schildpad tegen.
eenmaal aangekomen in porsos hebben we en schippers borrel gehad.
daarna waren we lekker gaan zwemmen en ben van een hoge duikplak van 6 meter naar benden gesprongen de zee in en dat was echt gaaf.
in de avond zijn weer lekker gaan uit eten bij een restaurant en daar na  zijn we lekker  terug ge gaan naar de boot en hebben nog lekker even buiten gezeten en zijn allemaal lekker naar bed gegaan. na deze mooie dag.
groetjes van uit het mooie griekenland van melvin

De duikplank
Zakynthos Special 2022

3 reacties

 1. Elly van uden

  Fijn dat weer van oudst gezellig is nog heel veel vaar plezier en volg jullie met de verslagen geniet ervan allemaal groetjes

 2. Ymie van Noort

  Wat een mooi verslag, Melvin. Blij dat het nu mooi zeilweer is en dat je het nieuwe schip hebt leren kennen en zeilen. Ieder schip is toch weer een beetje anders. Wij zijn ooit op vakantie geweest op Kefalonia en deden dan onze boodschappen bij de Lidl in Poros. Daarna gingen we dan gezellig koffie drinken aan de haven. Dus dat is voor ons bekent terrein. Groeten uit het nog steeds warme Heeswijk, Ymie.

 3. Blanche Slensers

  Fijn om te lezen dat jullie goed aangekomen zijn en heel veel plezier hebben. Geniet van jullie vakantie!
  Groetjes Gerard en Blanche