11-7-2020 Zaterdag

geplaatst in: 2020 Griekenland week A | 2

Vandaag hebben we weer een eerste bloedstollend spannende dag gehad. We hebben met z’afbeeldingn allen de douane overleefd toen met razend tempo door naar de vertrekhal. Na een half uur gingen we aan boord.
Na wat technische stress van de bemanning stegen we op en vlogen met 2,5 uur naar Preveza. Daar werden we weereven in de stress gebracht door een spontane corona test. HELEMAAL STRESS!!!.
Toen nog een leuke busrit door de mooie Griekse natuur en we waren bij de haven. Toen de spullen inladen en richting een overheerlijk crepetentje! En daarna met helemaal bezwete hoofden met een bloedgang richting zwembad waar we een paar uur lekker gezwommen en gechilld hadden. Toen terug naar de jachten en omkleden. En daarna lekker eten.

12-7-2020 Zondag

2 reacties

  1. Karin

    Hallo allemaal, wat fijn om te lezen dat ondanks alle stress momenten van de eerste dag jullie nu allemaal kunnen genieten. Veel plezier!! Groetjes Marcel en Karin ouders van Femia

  2. Theo

    Goed gedaan allemaal! Wat een werk…. Maar nu lekker aan het zeilen, hoor ik van Timo. Heel veel plezier en groeten vanaf de overkant (Nafpaktos). Loes en Theo