maandag 17-7 en dinsdag 18-7 2017

geplaatst in: 2017 Griekenland week B | 1

Verslag maandag 17-7 en dinsdag 18-7 door: Wout

Maandag zijn we van Klein Vati naar Sivota gevaren. Gister zijn we wakker geworden met regen in de ochtend. Naarmate de dag vorderde klaarde het wel een beetje op, maar kwam de zon later. Helaas konden we alleen maar op de motor kunnen varen dus dat was wel jammer. S’middags hadden we geluncht in de Rouda-baai. Daarna konden we doorvaren naar Sivota op het eiland Lefkas. S’avonds hadden we weer heerlijk gegeten in een restaurant. Daarna zijn we met een groot deel van de groep lekker gaan feesten in een cafe genaamd Yacht Bar dat vlakbij de haven en de boten lag. Daar hebben we een mooi feestje gebouwd en ook nog de 21e verjaardag van Kevin gevierd. Daarna moe maar voldaan gaan slapen.

 

Dinsdag 18-07

S’morgens hebben we lekker ontbeten en heeft de Stilvi, dat is de boot waar ik op zit de verjaardag van Kevin gevierd door voor hem te zingen en namens onze boot hem een cadeautje aan te bieden. Daarna zijn we van Sivota naar Eufemia gevaren. S’middags hebben we weer in een baai geluncht vlakbij Mesovounia. Daarna zijn we doorgevaren naar Eufemia. Vandaag hebben we ineens wel kunnen zeilen. Er stond genoeg wind om op tijd in Eufemia te zijn. Nu zitten we met zijn allen lekker in een restaurant te eten. Tot zover ons verslag vanuit het mooie en zonnige Griekenland.

 

Veel groetjes van Bianca, Christiaan, Karlijn, Koen, Kaylee en Wout

woensdag 19 juli 2017
Zondag 16 juli 2017

 1. melvin van uden

  hoi Viviane en natuurlijk ook de rest

  zo te lezen beleven jullie weer genoeg leuke dingen in het mooi Griekenland.
  op de motor varen en zeilen naar lunchen in de baai een feestje bouwen in de yachtbar en ook nog de verjaardag vieren van Kevin.
  ik vraag me dan af wat wil je nog meer ( is het dak nog heel van yachtbar 😉 )
  ik zal zeggen geniet er van.
  ik ben nog heel benieuwt naar jullie verhalen die nog gaan komen.
  en vivianne je krijgt nog pootje van binky die is letlijk de zon aan het aan bidden hij licht echt pal in de zon als ik buiten zit.
  ow en han het is toch wel pijnlijk om niet mee te gaan met al die mooie verhalen en foto,s op facebook.

  ik ga nu lekker mijn bedje in kruipen want ik moet morgen weer fit zijn want ik heb morgen weer een uit voering van het toneel.

  ik wens jullie nog heel veel plezier.

  heel veel groetjes en kusjes voor vivianne van Melvin