Dinsdag 27 oktober 2015

geplaatst in: 2015 Griekenland week B | 7

Door Vivianne

Vanochtend ben ik rond hlaf 9 wakker geworden. Rond kwart voor 9 ben ik rustig op gestaan toen ik een beetje wakker was. Toen zijn we gaan ontbijten. Na het ontbijt ben ik geselig gaan buurten bij de boot van rob. Toen de schippers klaar waren met overleggen wat we gingen doen kregen we een brieving en dus te horen waar we vandaag naar toe gingen varen. Rond 10 uur gingen we van agios nikolaos uitvaren naar shipwreckbay .ik heb toen het anker op gehaald en dat ging helemaal goed. dat is een baai waar we naar toe zijn gegaan. Die was erg mooi daar was ook een leuk strandje bij waar een oud wrak schip op lag. Onderweg naar die baai heb ik nog achter de boot gehangen aan een stootwil. Dat is erg leuk. Bastiaan,Robert,Merijn en Melvin hebben dat ook gedaan. Ik ging als eerste en daarna hun. Toen we in de baai aan kwamen heb ik samen met anke de afwas gedaan.

dinsdag1Toen dat klaar was ben ik met henk wentelteefjes gaan maken die erg lekker waren zij de rest van de boot.toen wij aan het bakken waren gingen we ineens ook weer uitvaren naar porros. Het plaatsje waar we nu zijn.toen we gingen uitvaren naar poros vanuit de baai en han zijn anker op haalde had hij inees een mega steen aan zijn anker hangen die die mee had opgehaald met het anker. Toen is rick er met de dinki naar toe gevaren en heefd de steen er met veel moeite proberen uit te trekken wat uit eindelijk is gelukt. dinsdag2Toen zijn we alemaal uitgevaren. En hebben we een leuke vaartocht gehad. Helaas wel zonder zeilen en op de motor wand we hadden geen wind/te weing wind erg jammer wand dat hebben de hele week al wel weing.maar ik heb wel lekker in de zon gezeten wand het was wel lekker warm vandaag en ik heb ook heel lang achter het roer gestaan ik heb de boot de haven binnen gevaren.toen we binnen in de haven waren gevaren heefd anke de boot samen met geert aan gelegt. En daarna hebben we een scheepsborrel gedaan. Toen kregen we nog een brieving voor vanavond. En toen ben ik boodschappen gaan doen. En nu gaan we lekker eten.

 

Woensdag 28 oktober 2015
Maandag 26 oktober 2015

7 reacties

 1. Anita boonen

  Hallo Viviane-Merijn en al die anderen natuurlijk.

  Wat heb je toch weer veel gedaan meid. Veel plezier dat hebben jullie wel en gelukkig goed weer dat je in de zon gelegen hebt.
  Die wentelteefjes zullen inderdaad wel lekker geweest zijn. Dat vond Merijn denk ik ook wel.
  Maak er samen nog een leuke week van en geniet daar nog maar met zijn allen.

  Groetjes Cons en Anita Boonen

 2. Marcel

  ha Guido! We zagen je foto op Schiphol in een Appje. Kon je net niet meer bellen. Maar goed ik zie dat jij het beter hebt dan wij hier in koud landje Nederland. Geniet van het land, het eten en vooral van de gezelligheid met elkaar jongen!! Tot snel,
  Marcel

 3. Alicia Boonen

  Heey broer en zus en de rest natuurlijk 🙂

  Wat hebben jullie een plezier! En wat hebben jullie al veel gedaan! Ik word er wel een beetje jaloers van als ik dit allemaal lees hoor! 😉
  Vooral van dat mooie weer! Jullie zouden wel lekker bruin zijn als jullie terugkomen. Nog heel veel plezier daar en tot snel!
  xxx Alicia

 4. wilma

  Hallo allemaal,
  Ik hoor het wel: jullie hebben een echt vette week! Volgens mij zijn jullie zomaar een van de meest mooie baaien van Europa binnen mogen varen. Door de foto’s en jullie verhalen kunnen wij jullie reis goed volgen. Ik wens jullie nog veel moois en veel plezier!
  Wilma

 5. medebewoners van Jasper content wonen

  Leuke reisverslagen en mooie foto’s. Fijn dat het zo goed bevalt!!!! Geniet er nog van met zijn allen!!!!! We missen je, ook de begeleiding!!!!!

 6. Trudy

  Ha Vivianne, Merijn, Melvin en de rest,

  Heerlijk genieten van het mooie weer en het lekkere eten van Vivianne
  Nog veel plezier de laatste dag.

  Groetjes Trudy