Zaterdag 25-10-2014 Lefkas Marina – Preveza – Kefalonia – Amsterdam Schiphol

geplaatst in: 2014 Griekenland week B | 1

Zaterdag 25-10-2014 Lefkas Marina – Preveza – Kefalonia – Amsterdam Schiphol

Helaas was het vandaag alweer zover. De Griekenlandreis van week B zit er weer op! Om kwart voor acht zijn we naar de bus gelopen om te vertrekken naar het vliegveld van Preveza. Tijdens het inchecken bleek dat Lieke en Ayla niet op de passagierslijst van onze vlucht stonden. Ze moesten wachten tot iedereen ingecheckt was en konden dan pas ingecheckt worden. Na een half uur konden we door de security en konden we boarden. We zouden niet rechtstreeks naar Amsterdam vliegen maar “eilandhoppen” via Kefalonia om nog extra passagiers op te pikken. Onze vlucht was namelijk de laatste Transavia vlucht van het jaar vanuit Kefalonia. We lagen ver voor op het vluchtschema maar tijdens het warmdraaien van de motoren werden ze plotseling weer uitgezet. De piloot kwam vertellen dat er een waarschuwingslampje was gaan branden en dat ze dan natuurlijk niet kunnen opstijgen. De piloten en een technicus hebben de computer van het vliegtuig gereset en gelukkig bleef het lampje uit zodat we konden gaan vertrekken.

Na een korte vlucht van 32 minuten naar Kefalonia stapten de nieuwe passagiers in en vertrok de Boeing 737-800 richting Schiphol.

Na een rustige vlucht met prachtig uitzicht op de besneeuwde Alpen van Oostenrijk en Zwitserland maakten we een zachte landing op Schiphol. We waren drie kwartier eerder aangekomen dan gepland. Op Schiphol hebben we nog een groepsfoto gemaakt. Daarna zijn we de bagage op gaan halen en konden we naar de aankomsthal waar de familie van onze reizigers al op ons stonden te wachten. Nog even na kletsen en dan richting huis.

Beide Griekenlandweken waren fantastisch met prachtig weer (met wat stoerder weer  aan het einde),  geweldige reizigers en een fenomenale staf! Om de woorden van Merijn te gebruiken: TEAM SPIRIT !

Iedereen ontzettend bedankt voor deze geweldige weken!

Namens Overstagreizen.nl

Han Dekkers

Vrijdag 24-10-2014 Athenibaai - Lefkas Marina

  1. Mariëlle

    Allerbeste mensen van de staf, allereerst ontzettend geweldig bedankt voor de geweldige inzet en de perfecte vakantie die jullie onze Stijn hebben bezorgd. Hij heeft er super van genoten en ook weer veel ervaring opgedaan.
    Nogmaals super bedankt jullie zijn Kanjers !!! Mariëlle en Peter (Ouders van Stijn)