Maandag 20-10-2014 Polisbaai (Ithaka) – Eufimia (Kefalionia)

geplaatst in: 2014 Griekenland week B | 8

Maandag 20-10-2014 Polis Baai Ithaka – Eufemia

Simone en Vivianne

Hallo thuisblijvers,

Vivianne en ik (Simone) zijn vanochtend om half 2 gaan slapen, het was heel erg gezellig. We dachten dat het half 1 was. Totdat Doreth kwam zeggen dat het half 2 was. Toen gingen we slapen, en we sliepen tot 10 uur met het liedje Lollypop van Mika. Ons boot heet Marabu. We hadden eigenlijk geen zin om uit het bed te komen omdat we zo lekker lagen. Maar toen we boven op het dek waren gingen we al varen naar het Voki baai, daar gingen en Kevin en Ayla  met Henk, Rik en Doreth naar de grot die in het water lag. Daar hebben ze foto’s van gemaakt. Daar hebben we ongeveer meer als 2 uur gelegen om nog te eten en te zwemmen. Vivianne en Rik hebben samen afgewassen en afgedroogd. Maar ze gingen ook met de dinky rondvaren, je zag nog de brandstof van de motors in het water liggen. Merijn het broertje van Vivianne kreeg de dinky niet meer aan dus die moest peddelen tot dat Michiel met zijn dinky Merijn met het sleeptouw naar onze boot toebracht om Merijn in te smeren want die was aan het verbranden. Melvin had op het een of andere moment de dinky weer aan de praat kregen, zodat Merijn naar zijn eigen boot terug kon varen. Dat was voordat we uit gingen varen naar Eufemia. Ik (Simone) ging op het een of andere moment in haar bed slapen want ze voelde zich niet zo lekker. Vivianne ging aan het stuur zitten, en heeft van de baai naar de haven van Eufemia gestuurd. Het was vandaag erg rustig daagje, iedereen was zo ongeveer in slaap gekukeld omdat het heel erg rustig was. Ook hebben ze met de muziek mee gezongen. En gechillt. Ik (Simone) werd op het juiste moment wakker want we waren aan gekomen waar we vannacht gaan slapen en lekker gaan eten. We waren daar als eerste, dan kwam Han met zijn boot aan, toen Koen waar Merijn op zit, toen Rob die langs ons ligt alweer, als laatste kwam Viktor aan. We hebben vandaag niet kunnen zeilen omdat het windstil was. Op de motor dus.  We hadden met zijn allen een leuke schippers borrel dat doen we elke keer als we aan komen in een haven. Simone is gaan douchen in een niet zo frisse douche. Er lag overal haren in de douche. Vivianne heeft een leuke manier gevonden om haar haar te wassen zonder dat haar tape die om haar voet is gewikkeld nat te worden, ze lag in het gangpad van de boot met haar hoofd onderdoor de rails heen. Doreth heeft geholpen door water over haar haren heen te gooien. Iedereen is zo ongeveer fris en fruitig omdat ze gedoucht hebben. En we gaan zo lekker eten in het restaurant die tegenover de haven ligt. En dat is een straat oversteken. Dag lieve lezers!!!! En tot zaterdag en de groeten uit het zonnige Griekenland.

Van Simone en Vivianne.

 

 

Dinsdag 21-10-2014 en woensdag 22-10-2014
Zondag 19-10-2014 Karnagiobaai (Meganisi) - Polisbaai Ithaka

8 reacties

 1. Minigret

  Leuk om op deze manier met jullie mee te leven en er zo in gedachten steeds een beetje bij te zijn! Zaten er bij jullie ook nog zoveel vleermuizen in de grot? Fijn dat het met Vivianne goed gaat. Goed idee om zo je haren te wassen haha!
  Geniet nog maar lekker allemaal!

 2. Gabrielle

  Hoi zeilers, leuk om te lezen dat jullie het goed maken! Jammer van de wind, maar dat komt vast weer goed. Hier wordt het morgen stormachtig, dus zeilen wordt hier dan ook lastig. Zo is er altijd wat

 3. anita aarts(moeder Lucinde)

  Hallo allemaal,
  leuk om die mooie spannende verhalen te lezen en fijn dat iedereen het naar zijn zin heeft.
  Hoe gaat het met Lucinde omdat ze nergens in het verhaal voorkomt . Heel veel plezier en geniet van deze prachtige vakantie met mooi weer. In Nederland is het druilerig weer dus blijf maar lekker daar. groetjes en veel liefs uit Asten.

 4. elly van uden

  hoi zeilers
  ik lees het het al het gaat jullie daar wel weer goed af mooi weer veel gezelligheid toppie tot zaterdag
  groertjes elly en peter van uden

 5. Blanche

  Hallo Guido en de rest,
  Ik lees dat het goed gaat met jullie en dat jullie mooie weer hebben. Hier in Nederland is het maar wind en regen vandaag. Ba!! Wat ben ik jaloers op jullie! Geniet maar van jullie vakantie en tot zaterdag.

  groetjes,
  Blanche en Gerard

 6. Mariëlle

  Hallo reizigers hoe is hetdaar in het verre Griekenland, 2dagen al geen nieuws is echt wel lang hoor voor een moeder waarvan Stijn voor het eerst mee is hahaha ja ja ik ben een bezorgde moeder maar ik weet geen bericht is vaak goed bericht.
  Genieten jullie nog maar lekker en hoop jullie zaterdag allemaal weer te zien.
  Groetjes Marielle (moeder van Stijn de Bie) en Peter

 7. Monique

  Hoi allemaal,

  allereerst wat een handig idee van het haren wassen om dat zo te doen Vivianne ik zie het zo voor me, heb je met melvin al mooie foto’s romantische? ik zie het wel in verslagen het is weer genieten dat jullie doen heel goed bezig!! ik baal echt dat ik er niet bij ben enz!! ik weet wat ik mis.
  hier is het echt herfst!!

  monique

 8. Trudy Jansen

  Hoi Vivianne, Merijn en Melvin,

  Zo te lezen hebben jullie weer veel plezier. Nog 2 dagen genieten!

  Groetjes Trud