Woensdag 13 November.

geplaatst in: 2013 Caribbean | 6

Woensdag 13 November door Karlijn

image

Allowa,

Gisteren hebben we aan het eind van de middag het eiland Anguilla bereikt. Weer een nieuwe stempel in onze paspoorten 🙂 Yes!
Nadat we onze boten op de anker hadden vastgelegd  konden we al zwemmend of met de dingy (bijbootje) naar het vaste land (zeg: mooi bountystrand met palmbomen). Na het avondeten zijn we naar een leuke bar gegaan. Daar werd van die typische Carribische muziek gedraaid. We hebben er heerlijk met onze heupen gedraaid en samen met de lokale bevolking gezwingd. Was erg gezellig!
Vanmorgen zijn we al zeilend richting Philipsburg  (hoofdstad Nederlands deel van Sint Maarten) gegaan. Onderweg hebben we heerlijk in de azuurblauwe zee gezwommen en hebben we een paar grote roggen onder onze boot zien zwemmen. Verder hebben we onze yell geoefend voor de grote zeilwedstrijd die morgen gaat beginnen. Spannend….!
Nu zitten we met alle deelnemers van de Golden Rock Regatta aan een heerlijke diner bij de 12 Metre Yaught Bar in de haven van Philipsburg. Wat doen er veel deelnemers mee!
Wisten jullie al dat Pieter van de Hoogeband ook mee doet met de zeilwedstrijd?
Het is hier verder erg warm. Het watertemperatuur is zelfs 30 graden! We moeten daarom ook flink veel zonnebrand smeren om niet te verbranden.
Nu flink duimen op een goede start van de zeilwedstrijd morgen!

Opmerking van de redactie: het is op dit moment niet mogelijk een reactie te geven. We hopen dit zo spoedig mogelijk aangepast te hebben.

Donderdag 14 november
Eerste dag zondag 10 november

6 reacties

 1. Liesbeth Rem

  Hoi luitjes,
  Wat een mooie verhalen weer van jullie avonturen. Veel plezier met de komende wedstrijden.

 2. elly van uden

  hoi luitjes
  mooi dat jullie daar zo goed hebben, en zo lekker warm weer geniet maar met zijn alle volop van de wedstrijd we horen de verhalen wel groetjes elly en peter van uden

 3. Blanche & Gerard

  Hallo schippers en matrozen,
  Fijn om jullie mooie verhalen te lezen. Genieten jullie maar van de warmte daar want die missen wij hier met het Nederlandse weer van 9 graden.
  Veel succes met de volgende wedstrijd en tot ziens!

 4. Thomas Berkers

  Hallo allemaal,
  Mooi verhalen van wat jullie daar mee maken. Veel plezier en succes met de wedstrijd.

 5. Veronique & co.

  Dag allemaal,

  Leuk om jullie verhalen te lezen en jullie foto’s te zien. Zie ik daar Guido aan een biertje??! Gezellig daar! Fijn dat we nu kunnen reageren op jullie verhalen, dat kon in het begin niet. Maar volgens mij zijn jullie nu alweer in Nederland.

  Hebben jullie Koning Willem-Alexander nog gezien :-)?

  Groetjes van ons
  Julie, Floris, Sophie, Marcel en Veronique