Zondag 13 oktober (2e dag)

geplaatst in: 2013 Griekenland | 3

Door Cas

DSC02336 DSC02343We zijn met z’n alle vertrokken om ongeveer 10:30 van Meganissi.We moesten helaas op de motor varen vanwege dat er windkracht 0 was echt heelemaal geen wind, geen briesje. De reis van Meganissi naar Asos duurde zo’n anderhalf aan twee uur. Onderweg is er van alles gebeurd en was er van alles te zien, een aantal mensen hebben meegeholpen met et boot vooruit te krijgen (sturen, lijnen aantrekken etc.) Dingen die we onderweg hebben gezien waren ook heel erg interessant grote rotsen clifs van tot wel 200 meter hoog, sommige mensen maakte er een opmerking over van ‘’kan je dar vanaf springen” ? Het antwoord daarop was ‘’ja’’ maar dat is dan wel gelijk de laatste keer. Onderweg hebben we ook nog ja je geloofd het of niet maar hebben echt een hele school dolfijnen echt een stuk of 30 dolfijnen!!! Ze zwommen onder de boot naast de boot er waren zelfs een paar dolfijnen die sprongen maakten echt geweldig om te zien iedereen was er heel erg opgewonden over.

Eenmaal aangekomen in Asos moesten we aanmeren maar dat was ook nog een hele klus en de eerste keer mislukte dus moesten we nog langer wachten voordat we konden zwemmen of rondlopen de stad waar we aanlagen is ongelofelijk mooi en bovenop een berg staat een oud varlaten fort. We hebben is het stadje een borrel gehouden en een briefing. Toen we konden zwemmen hebben we ook nog met het bijbootje me een motor gevaren naar een strandje waarvan we dachten dat daar zeeschildpadden hun eieren legden dat bleek achteraf een flinke tegenvaller te zijn. Geen een eierschaal echt helemaal niks, nada, noppes. Ondanks dat we helemaal niks gevonden hebben van zeeschilpadden was het toch een TOP dag echt geweldig er kon niks beters wensen.

DSC02355 DSC02357

Maandag 14 Oktober (3e dag)
Zaterdag 12 oktober (1e dag)

3 reacties

 1. Patricia en Guus

  Wow wat gaaf om zo dichtbij dolfijnen te zien. Echt geweldig! Heel veel plezier met z’n allen en geniet van alle mooie dingen. grts Guus, Patricia en Joris Berkers

  • Ied Loomans

   Hoi Thomas en alle anderen,

   wat hebben jullie het weer leuk zeg!
   Heel veel plezier met z’n allen deze week.

   Groetjes, Ied en Ad

 2. Fam. Seegers

  Hoi Cas en alle andere zeilers,

  Wat een leuk verhaal heb je geschreven. Jullie tweede dag was echt een topdag zo te horen. Zeker ook door al die dolfijnen. Ik hoop dat je er wat foto’s van hebt kunnen nemen. Ik ben benieuwd naar nog meer verhalen. Ik wens iedereen nog een para hele fijne dagen toe. Geniet ervan!

  Groetjes,
  Hans, Nathalia, Luc en Isabelle