Woensdag 16 oktober 2013 (5e dag)

geplaatst in: 2013 Griekenland | 6

Door: Anouk en Lucinde

Hey allemaal !!!!!

Vandaag zijn we met de boten en reizigers van Kaleos (Kefelonie) naar Groot vati (Ithakar) gevaren. Hellaas was het vandaag niet zo’n mooi weer en hebben we dus meerder deel van de tijd in de kajuit gezeten. Bijna iedereen van onze boot was beetje zeeziek behalve Anouk en Jordi (Karanti). We hebben vandaag wel goed geslapen eerste keer deze week voor bepaalde personen. Sommige personen  hebben vandaag ook nog gevoetbald. Ook hebben we goed kunnen zeilen door flinke wind en regen en zijn we heel hyper geweest met veel muziek !!!! s’Avonds  hebben we gegeten in een klein restaurantje ( zoals de hele week). Voor de verder rest hebben we het erg naar onze zin en is het erg cool!!!!! Het vliegtuig was het coolst maar de rest van de week ook hoor.

Donderdag 17 oktober (6e dag)
Dinsdag 15 Oktober (4e dag)

6 reacties

 1. lucian Melskens

  Hoi Lucinde en Anouk

  Wat hebben jullie het gezellig op die boot, hoop dat mijn zoon wel een beetje lief is voor jullie en dat hij niet te zielig gedaan heeft toen hij zeeziek was. Doe hem de groetjes van zijn moeder en geef hem maar een dikke knuf. Nog heel veel plezier en geniet nog even van de laatste dagen.
  Zie jullie zaterdag!

  Groetjes Lucian Melskens

 2. Marcel, Dominique en Anita Aarts

  Hallo Anouk en Lucinde en de rest van de reizigers, fijn om te lezen dat jullie het naar jullie zin hebben en al veel hebben gezien. We kijken al uit naar de mooie foto’s en naar jullie verhalen. Dus jullie hebben vandaag een beetje nederlands weer gehad maar dat mag de pret niet drukken. We wensen jullie nog heel veel plezier en geniet van deze prachtige week. Groetjes aan iedereen en tot zaterdag.

 3. Peter en Helene Vliegenberg

  Hallo allemaal , wat vervelend dat er zoveel zeilers zeeziek zijn geweest…….dan zal het ook wel goed tekeer zijn gegaan. Heb gehoord dat jullie donderdag niet zijn uitgevaren i.v.m. de hevige windkracht. Hoop dat jullie vandaag nog een mooie dag mogen beleven en voor morgen een goede terugvlucht! Voor Eline een extra dikke kus x

 4. rita

  Ik vind het fijn om hier zo nu en dan wat te kunnen lezen dus bedankt voor jullie verslagen. Erg leuk! Geniet nog lekker van de laatste dag. Ik wens jullie voor morgen een goede terugreis. Dikke kus en knuffel voor Stefan.

  Groetjes Rita vd Elsen

 5. Judith, Jan en Guus

  Hoi Peer,
  Al eerder geprobeerd een bericht achter te laten, maar dat lukte niet.
  Jullie maken wel alles mee deze week. We zien uit naar je thuiskomst.
  Groetjes
  Judith Jan en Guus

 6. Minigret

  Hallo alle bekenden! Gaaf om jullie verhalen te lezen. Ik was vooral jaloers op de zeeschildpadden die jullie gezien hebben!!! En dan ook nog dolfijnen en heel veel gezelligheid; super, klinkt goed! Jammer van de zeezieken, maar daar hou je achteraf altijd coole verhalen aan over… ;o). Wij hebben het op Kreta gelukkig ook erg fijn gehad. Nu ben ik weer thuis, maar ik heb toen we over jullie heenvlogen gezwaaid! Jullie ook heel goeie reis terug en met een paar van jullie zal ik volgende week ervaringen uitwisselen; leuk! De rest allemaal heel veel groetjes!