Donderdag 17 oktober (6e dag)

geplaatst in: 2013 Griekenland | 1

Door: Wout en Merijn

Hallo thuisblijvers,

Vannacht had de wind al flink aangetrokken tot een storm. Dit heeft zich de hele dag aangehouden. Daardoor was het vanmorgen al meteen duidelijk dat we niet gingen varen. De gemiddelde windkracht lag tussen windkracht 8 en 10. De staf had een alternatief programma bedacht. Allereerst waren we naar een kerkje gelopen. De tocht naar het kerkje toe was via een pad dat aan de zijkant van een berg lag. Dat betekende een flinke klimtocht. Maar het uitzicht dat we daardoor kregen was zeker de moeite waard. We hadden een mooi uitzicht op een baai omringd door bergen met in het midden een eiland. De zon die ondanks de sterke wind wel scheen maakt het alleen maar mooier. Toen we terug waren hadden we na de lunch gevoetbald. We hadden een kliko als doel gebruikt. Met z’n allen probeerden we de bal erin te krijgen. Jullie raden natuurlijk wel dat de bal enkele keren in het water belandde. Rond 4 uur ben ik (Wout) met een paar andere reizigers een film gaan kijken. Ik (Merijn) ben door blijven voetballen. We zijn rond 6 uur gaan eten zodat we nog kunnen gaan genieten van een drankje in een lokaal barretje. We hopen dat we morgen weer kunnen zeilen en dan zien we jullie zaterdag op Schiphol weer.

Kalynichta (goedenacht).

Woensdag 16 oktober 2013 (5e dag)

  1. robert van den acker

    beste allemaal ik hoop dat jullie het erg naar jullie zin hebben op de Cariben ik hoop dat ze nog een keer terug komen. geniet van het weer want in Nederland regent het veel hebben jullie al goed gezeild.
    ja jammer dat de inschrijving zo laat was en prijs zo hoog . maar ik had Griekenland dit jaar zeker niet willen missen ook al was er een groot leeftijd verschil maar dat maakte het als we tegen de kant aan lagen en extra leuk. en ook de dolfijnen in Griekenland waren er zeker we konden ze echt niet missen. misschien zien jullie ze ook wel maar dat weet ik niet geniet van het weer en alle andere mooie dingen daar groeten aan allemaal van Robert van den acker