Dinsdag 15 Oktober (4e dag)

geplaatst in: 2013 Griekenland | 2

Door melvin

Van morgen had lekker langer door geslapen tot half 9. En toen uit bed kwam heb ik een kop thee gedronken en daarna hebben we met ze alle achter op het dek lekker zitten te ontbijten. Daarna heb ik nog in me eentje de afwas gedaan in me pyjama heerlijk zo vakantie houden in Griekenland. Toen ik me eigen had om gekleed zijn we met heel de groep naar zee schildpadden gaan kijken. Die zwemde daar rond de visser boten die daar in de haven langen. Ze waren heel groot en je kon ze goed zien en soms kwamen met het hooft boven water. Daarna zijn we met de groep naar het stadje geweest om te winkelen. Toen we terug kwamen zijn we uitgevaren naar een baai en dat was niet zo ver varen. Daar hebben lekker gezwommen met ze alle ge eten. Ook ben nog even naar de boot van Vivianne gezwommen maar die gingen toen net weg balen. en daar na zij we uit gevaren en ons tocht weer hervat naar kalatos. Met het weg vragen in de baai was wel even spante want wij moetsen met de taverso als laatste weg konden om dat wij de hooft lijn hadden gemaakt met ons schip. De rest van de weg heb ik achter het roer gestaan en de boot bestuurt en we hebben gezeild. Het ging niet super hard maar het was wel lekker om een tijdje te zeilen en op de moter  te varen. Ook heb nog in me een me eentje de zeilen in gerolt en onder tussen het schip op stuur automaat gezet zo dat door konden varen.

Toen we ongeveer naar 2 uur varen aan kwamen moest samen met Lieke en viktor goed op letten  dat hier in de haven geen rosten rakette om dat er heel veel rosten lagen in deze haven maar als was goed gegaan. We hebben  hier nog lekker geten en een leuke avond gehad en een aantal mensen hebben het voetballen van Nederland zitten kijken in een café en de rest die zijn terug gegaan naar de boot. Al met al was een leuke spande rustig dag met veel lol in een weer top.

Ik gaan nog lekker genieten van de rest van de week want voor je het weet is het voor bij.Groetjes van uit het mooie Griekenland op het eiland kafelonia van melvin

Woensdag 16 oktober 2013 (5e dag)
Maandag 14 Oktober (3e dag)

2 reacties

 1. elly van uden

  he melvin en alle zeilers
  super mooi daar in griekenland jullie genieten allemaal dat is wel heel mooi
  heel veel goed en fijn zeil weer voor je het weet is de week al weer om
  nog even niet aan denken ,maar veel plezier maken met zijn allen
  doeiiii elly en peter van uden

 2. anita boonen

  He Melvin en al die anderen

  Wat hebben jullie toch al weer mooie dagen gehad en veel gedaan en gezien.
  Geniet er nog maar veel van want voor je het weet ben je alweer thuis.
  Maak nog maar veel plezier met elkaar en dan zien we jullie a.s. zaterdag wel weer.

  Gr. Cons en Anita Boonen