Maandag 30 april (1e dag)

geplaatst in: 2012 IJsselmeer | 0

Lemmer

Door: Melvin

Van morgen was ik om 9 uur op ge staan.
Heb ik de laatste spullen in gepakt en gecontroleerd of ik alles wel bij had.
Toen ben ik samen met ouders om 14.00 aan gereden naar Lemmer we hebben een paar keer onder weg gestopt een keer om de benen testreken en een keer moesten we stopen om dat er een brug open stond. Het was wel een lange tocht geweest met de auto.
Om 16.02 waren we in lemmer we konden niet meteen op de boot om dat de staf nog bezig was met de spullen aan boord aan het brengen. Daarna mochten we een voor een op de boot om onze spullen uit pakken en ons bed op temaken maar ik moest wel even wachten om dat Merlijn die bij mij in de hut slaapt eerst zijn bed mocht opmaken. En toen heb ik mijn bed op gemaakt. En toen mochten de ouders even aan boord komen kijken hoe de boot er uit zag.
Toen de ouders allemaal naar huis waren hebben nog een hapje en een drankje gedronken en geproost op een goede week en goede vaart. En we bij ons op de boot Akinom nog gezellig een potje kaarten gedaan.

2012043001 2012043002

Toen zijn we om 19.00 naar het restaurant gegaan om lekker met ze alle pizza te gaan eten. En die waren toch lekker ook hebben we nog gezongen voor Bram want die is jarig vandaag. We hebben de hele boot versierd. Toen we terug kwamen bij de boot zijn we allemaal naar de andere boot Flamingo gegaan om dat Bram ons op gebak trakteerde en we hebben nog wat gedronken.

2012043003 2012043004

En morgen gaan we naar Enkhuizen ben benieuwt of we lekker op de zeilen kunnen varen.
Groetejs van Melvin van uit Lemmer op de Akinom

Dinsdag 1 mei (2e dag)