Woensdag 26 oktober (5e dag) 2011

geplaatst in: 2011 Griekenland week B | 0

Door: Eline

Van: Porós
Naar: Sami

Hallo iedereen!

Vanochtend hebben we zoals iedere ochtend gezellig op de boot gezamenlijk gegeten. Het zou een rustig dagje worden, omdat het gisteren een wilde zee was en er veel mensen ziek waren geworden, ook hadden we allemaal niet zo goed geslapen.
Eerst gingen we vandaag gezamenlijk naar het dorpje gelopen. Daar hebben we wat winkeltjes bezocht in groepjes van minimaal 2 personen. Om 12.00 uur zouden we op de afgesproken plek verzamelen en hebben daar een groepsfoto gemaakt (dat was ondertussen 12.30 uur geworden, omdat de leiding zo nodig op een terrasje moest zitten *zucht*.

2011102601

Aangekomen bij de boten probeerde we er voor te zorgen dat Vivianne bij ons op de Zoï kwam. Eerst dachten ze dat het niet ging lukken, omdat ze dachten dat Maaike gewoon bij ons bleef. Dat vonden Lukas, Tim en ik (Eline) vrij appart, wij dachten die wil altijd op de Maya, omdat Melvin daar zit. Dat was uiteindelijk ook zo en hebben we de “ruil” toch nog kunnen maken.

2011102602

Na de lunch kwam Vivianne bij ons op de Zoï, en de Maya werd door ons de “loveboat” genoemd. Het was erg gezellig, Zoï is populair aan het worden. Ik  (Eline) ben erg blij met de mensen bij wie ik op de boot zit, vanaf het begin kan ik het al goed vinden met Tim en Lukas, dus mama helemaal TOP! Het was super leuk dat Vivianne bij ons op de boot zat. Toen we de haven in zicht kregen hadden we nog een tijdverspillende waterballet gedaan (zoals de Zoï, voor vandaag, het noemden) want we snapte het praktisch nut er niet van. Dat heette “Admiraal varen” ofzo *zucht*.
Oja, ik (Eline) wou nog even iets zeggen over gisteren, als er hoge golven zijn ga niet op het dek liggen zonnen en doe je ogen dicht want voor je het weet ben je helemaal doorweekt.

De zonnige groetjes,
Zoï -> Eline

 


Door: Monique

Van: Porós
Naar: Sami

2011102603Vandaag begon de dag lekker zonnig, we gingen eerst met een paar mensen naar de briefing toe waarna we daarna met ze alle naar het dorpje gingen lopen, dit was wel heel erg leuk we zijn daar leuk gaan rondlopen en ik heb daar nu eindelijk wat kunnen vinden leuke armbandjes, daarna gingen we lunchen en er waren hier en daar wat die gingen ruilen (best veel), en we hebben nog wat mensen natgespoten, we gingen om 14:15 uur uitvaren wij op de Maya we hadden de loveboot!!  Wat was het rustig zeg maar ook wel gezellig, op de loveboot waren de twee stelletjes, we begonnen met flink wat wind waardoor we weer heerlijk konden genieten van de geweldige snelheid op de Maya (loveboot),  de snelheid was eerst weer even weg we hadden een echte dwarrelwindt je kon er geen peil op trekken, op een gegeven moment we hadden 3 boten met de Maya loveboot ingehaald en al snel lagen wij ook echt totaal stil he wat balen! Geen lol, haha, we besloten uiteindelijk ook toch maar op de motor te gaan wel  beetje jammer!!, maar de deining trouwens was gelukkig wel wat minder dan gister!! Het was echt heerlijk weer vandaag we hebben ook even lekker wel kunnen deksletten, er was vandaag ook een bril in het water gevallen van Dominique maar deze is gelukkig weer heel huid terug gekomen, wij bij de Maya loveboot vandaag hadden even een hele gekke Han aan boort hij was van de ene kant naar de andere kan aan het vliegen, we hadden gister vondt ik wel echt een avontuur te pakken maar ik was echt niet in orde echt zeeziek!!

2011102604Schip ahoy, we hebben vandaag op het laatst ook nog met alle 5 de boten Maya, Zoi, Misti, Allena, Vita  aan een soort van schipschoonzwemmen gedaan, dit noemen we atmiraal varen dit is echt kei leuk om te doen echt en heel mooi!!Dit ging zo goed en zag er zo mooi leuk uit, bijvoorbeeld 90 graden bakboort, of 90 graden stuurboort en dat nog meer!!! Dit was echt te gek!!!! Het was echt een hele lekkere rielacte rustige dag heb lekker genoten van het goede lekkere weer!!!!

2011102605 2011102606

2011102607 2011102608


Donderdag 27 oktober (6e dag) 2011
Dinsdag 25 oktober (4e dag) 2011