Maandag 24 oktober (3e dag) 2011

geplaatst in: 2011 Griekenland week B | 0

Door: Melvin vU

Van: Klein Vathi
Naar: Groot Vathi

Van klein Fatie op magenisie naar groot fatie op ithaka
Hier weer een berichtje van uit het mooie Griekenland. Gisteren avond zijn we nog met een heel stel mensen naar een café geweest in de buurt. Het was echt super gezellig want het café was speciaal voor ons open gebleven er werd gedanst m\we mochten zelf me muziek draaien en we hebben en een leuk spelletje gedaan. Er waren ook nog een paar jongens en meiden bij de boten gebleven om dat geen zin hadden of lekker bij de boot blijven. En van morgen was ik om 8 uur wakker en was snel gaan douchen daarna met ze allen ontbijten op de boot. Toen was om half 10 de briefing ik was samen met de schippers er naar toe geweest. Tijdens de briefing  kwam Goof met niet zo’n leuk nieuws ze wilde bij de boot de Vita het water bijvullen had per ongeluk de diessel tank volgegooid met water wat dus niet de bedoeling was. Want de water tank moest bij worden gevuld. En toe overmaat van ramp moest de vita in klein fatie blijven tot de het water gezakt en het er uit konden halen.
Onder tussen waren de andere boten al vertrokken en de reizigers die op de vita zaten waren verdeeld over de 4 boten maar had wel medelijden met Goof.

2011102401 2011102402

Van klein fatie zijn we naar de baai piratebay gevaren. Een klein stukje op de motor en daarna op de zeilen. En wij met de Maya waren als laste weg maar we haalde iedereen in want de Maya is de snelste en de mooiste boot van allemaal. Toen we bij de baai aangekomen waren heb ik samen met Han het anker geworpen zo dat de anderen boten lang ons konden aan leggen. Daar hebben ge luncht en lekker gezwommen en we zij met een groepje naar een hele mooie grot gegaan.
En over de die grot ging een legende dat daar piraten schatten neer legde.

2011102403 2011102404

Dus wij zijn gaan kijken en er lag ook echt iets. En natuurlijk hebben we ook iets achter gelaten en we zij benieuwt of iemand anders het vind dat het er volgend jaar er nog licht. Toen zij we snel naar de boten gegaan zo dat we op tijd in de haven waren daar heb ik nog mee geholpen om de boot vast teleggen.

2011102405Toen is een groepje naar het dorp gegaan en een aantal bij de boten gebleven.
Ook vandaag hebben weer lekker in een restaurant ge eten. En in dat restaurant stond een computer met internet waar we gratis gebruik van mochten maken de we met ze alle de verslagen gelezen.

2011102406In het restaurant hebben we ook jullie reacties op internet gelezen. Dat was leuk.

Het was gewoon weer een super mooi dacht waar we allemaal van hebben genoten.
Groetjes van Melvin van uit het mooi Griekenland goot fatie op ithaka.

 

Dinsdag 25 oktober (4e dag) 2011
Zondag 23 oktober (2e dag) 2011