Dinsdag 25 oktober (4e dag) 2011

geplaatst in: 2011 Griekenland week B | 0

Door: Maaike

Van: Groot Vathi
Naar: Porós

Hallo
Ik was om 08:00 wakker. Ik heb heerlijk geslapen afgelopen nacht. We zijn heel schuin gegaan het was top gegaan alleen met Melvin en met Monique en Kevin niet. Hun waren zeeziek geworden op weg dat we naar Keffalonia. ik heb even achter aan het roer geweest. Hoe is het met opa. Ik heb voor op de punt gezeten. De golven sloegen op de punt kapot. We gaan met de overstaggroep uit eten In een restaurant eten mmmmmmmmmmmmmmm dat word lekker eten Ik ben bij Melvin op de schouder in slaap gevallen dat lag heerlijk en lekker zacht.
Ik heb jullie op de website gelezen en de email van Riny.
Getypt door: Maaike
Vanuit warm Griekenland

2011102501

 


Door: Vivianne

Van: Groot Vathi
Naar: Porós

Vanochtend ben ik om 9.00 opgestaan en zijn we met Zn alle in de kuip gaan ontbijten.
Toen we wakker werden lag de Vita verderop in zee. dat hadden een paar anderen met een bijbootje gedaan toen zij dus wakker werden lagen ze dus verderop in zee. En ze hadden geen roer meer wand dat was eraf gehaald. Toen we hadden ontbeten waren een paar mensen gaan voetballen en de bal was een paar keer in het water gevallen. Ze kwamen ons bijbootje lenen om de bal eruit te halen. Ik heb niet gevoetbald wand ik was de visjes aan het voeren met brood. Daarna ging de Vita boodschappen doen en wij uitvaren. Ik zat vandaag op de Elena.

2011102502

Dat was wel leuk wand we gingen naar een eilandje en daar hebben we geluncht. En heb ik ook even gezwommen. Daar waren ook poesjes die zijn in elke haven die hebben ze hier heel veel alleen kun je ze niet aaien wand dan krabben ze je. Toen we weer uit gingen varen gingen wij als laatste wand bijna alle boten lagen aan ons vast toen we wouden gaan bleek dat de Maya een te strakke knoop had gemaakt met aanleggen die je niet los kreeg. Dat hebben ze met een schroevendraaier gedaan. Toen die los was konden wij ook weg varen wij waren de laatste maar kwamen wel als eerste aan in de haven ik heb zelf ook gestuurd dat was wel leuk. We hadden ook hele hoge golven het water spatte zo het dek op. Dat vond ik gaaf.

2011102503 2011102504

En heel veel mensen waren zeeziek geworden maar ik niet. Toen we in de haven kwamen zijn we nog gaan uit eten het duurde wel heel lang voor we ons eten kregen ik kreeg mijn eten als aller laatste ik heb naar het voorgerecht ander halfuur gewacht ongeveer en toen kwam ze vertellen dat ze het niet meer had toen had ik maar kip wand dat had ze wel nog warm en anders moest ik nog heel lang wachten voor het klaar zou zijn. Maar dat smaakte ook wel lekker. Daarna zijn we terug gelopen en liep er een hond met ons mee. Dat was wel grappig. Het is hier ook heel mooi weer we hebben vandaag gewoon in onze bikini kunnen lopen alleen vanochtend was het een beetje fris. Maar al snel niet meer. Het was vandaag ook heel warm en zonnig. Echt fijn zoon weertje.

Groetjes van Vivianne en de rest.

2011102505 2011102506 2011102507

Woensdag 26 oktober (5e dag) 2011
Maandag 24 oktober (3e dag) 2011