Vrijdag 13 mei (5e dag) 2011

geplaatst in: 2011 IJsselmeer week B | 0

Van Hoorn, via Marken naar Volendam

Door: Monique

Gisteren was het alweer de laatste avond van de zeilweek, wij de meiden Dominique, Vivianne, Monique van de Global Buccaneer vonden het dus gezellig om deze nacht met ze 3e gezellig samen in één hut te gaan slapen, dit hebben we in overleg gedaan met Han en die vond dit goed, dus de laatste nacht was heel gezellig, maar voordat deze nacht begon zijn we eerst nog uit geweest en daarna hebben we in onze hut gekaard wij sliepen om 02:30 uur…

Vandaag stond ik op met een lach zij Han tegen mij toen ik wakker was, we waren met de meiden eerst gaan douchen en we hebben natuurlijk ons douche lied gezongen hahaha!!!!!!!!! Na het douchen gingen wij ontbijten en waarna wij met de meiden, Dominique, Vivianne, Maaike, Moniek, Monique naar het stadje Hoorn zijn in geweest en wat dingen hadden gekocht.

2011051301Vandaag is het tevens helaas jammer genoeg de laatste dag van de leuke, gezellige, super, coolle, gave zeilweek met mooi weer achter de rug en zeker goed mooie zeildagen met veel windt, vandaag de laatste dag vertrokken wij vanuit Hoorn om 11:30 uur eerst even naar het eilandje Marken, hier hebben wij wat rondgelopen en rondgekeken en we hebben hier gelucht, na de lunch om 15:00 uur zijn we weg gevaren vanuit marken naar onze eindbestemming Volendam waar onze ouders ons al met z’n allen stonden te verwelkomen en zien binnenvaren, wat echt niemand van onze boot Global Buccaneer leuk vond om al terug te gaan en zelfs jammer vonden en we moesten huilen we hadden het echt heel leuk met ze allen op deze boot en ook met de anderen hoor vergeet dat ook niet.

2011051302In marken heb ik trouwens nog musjes gevoerd dit vond ik erg leuk want ze kwamen bij je zitten op ja hand, en ik heb vandaag zelf ook nog gestuurd, en we gingen heel schuin en hebben vandaag de 8,0 knopen nog zelfs weten te behalen met mij achter het stuur dit vond ik wel heel tof!!!

2011051303 2011051304

Wij de meiden van deze boot hadden gisteren echt een melige dag en vandaag ook nog wel af en toe een beetje waren we gezellig melig, ik vindt het echt jammer dat dit de laatste dag is van deze week het mocht en kon van mij wel zeker 10 dagen zijn, dit was voor mij de eerste keer met deze leuke, geweldige, gezellige organisatie, iedereen kende elkaar en ik kende eerst niemand dus dacht van hoe gaat dit maar jullie zien het heb het heel erg naar me zin gehad was helemaal leuk enz!!!!

2011051305 2011051306

En we hadden de leuke, gezellige, gekke Han aan boordt dit vond ik echt fijn en heel gezellig echt hij maakte je steeds wel aan het lachen en ja wij hadden de goede schipper Koen aan boordt Koen je hebt het goed gedaan en mij goed geleerd en heb ik er gevoel voor? Jij zij van wel, dus doorgaan naar de volgende ronde Griekenland he?

2011051307

Ik vond het echt heel jammer dat het voorbij was en ik ga zeker mee naar Griekenland!!! Ik vond de vakantie helemaal blij, vrolijk, top, beetje spannend (zeeziek), ff frustrend moment, en geslaagd met vlag en wimpel!!! Onze ouders waren trots op ons en alle anderen die mee hebben genoten ook, op naar zeker het volgende avontuur!!!!!

Dit was het dan, iedereen tot in Griekenland!!!!!!!

Groeten Monique

Donderdag 12 mei (4e dag) 2011